SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zorlu Geçeceğini Biliyorduk"

0
Güncellendi - 2017-01-22 17:34:21
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Sedat Ağçay, iç sahada bu tür maçları kazanmak istediklerini belirterek, zorlu maçta önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, “Maçtan önce bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Böyle takımların kaybedecek bir şeyleri olmadığı için tehlikeli takımlardır. Bizim ise böyle maçları içeride kaybetmememiz gerekiyor. Bandırmaspor maçında bunun acısını yaşadık. O yüzden böyle maçları kayıpsız geçmek istiyorduk. İstediğimiz sonucu aldık, çok mutluyuz” diye konuştu.

Ağçay, ağır bir zeminde oynamalarına karşın galip gelmesini bildiklerini belirterek, “Saha biraz ağırdı. Oynadıkça ikici yarıda biraz daha ağırlaştı. Ama takım olarak sonuca gitmesini bildik. Çok şükür sahamızda kazandık ve 3 puanı aldık” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    İyi oynayıp kazanamıyoruz.Devamlı böyle oynayalım kazanalım.İyi oynayana puan vermiyorlar.Galip gelene puan veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem seçgin (7 yıl önce)
    Sivas maçında takım daha iyiydi bugün o takımdan eser yoktu bu futbol'la bu takım ilk 6 ya bile giremez. Ama yeni transferler inşallah uyum sağlar ve takım süper lige çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz nerelisiniz .Bazende kötü oynayıpta kazanacaksın ama felaket tellallığı ile de takıma zarar vermeninde manası Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Kutluyorummmmmmmmmmm????????
    0
    0
    Yanıtla