SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçta Olaylar.. Gözaltılar Var..

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:05
Maçta Olaylar.. Gözaltılar Var..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Keçiörengücü - Yeni Malatyaspor maçında olay çıktı ve maç durdu. Polis ekiplerinin tribünlere biber gazı ile müdahale ettiği maçın ardından taşkınlık yaptığı tespit edilen 5 Yeni Malatyasporlu taraftar gözaltına alındı.

Keçiörengücü, Yeni Malatyaspor'u sahasında 17 dakika uzatma oynatılan maçta, 2-1'lik skorla mağlup etti. Aktepe Stadı'nda oynanan maçın 77. dakikasında ev sahibi takımın penaltı kazanmasının ardından olaylar çıktı ve maç durdu. Penaltı kararına tepki gösteren Yeni Malatyaspor taraftarları, kale arkası tribünlerinde bulunan koltukları sahaya fırlattı. Bazı taraftarların sahaya girme teşebbüsüne çevik kuvvet engel oldu. Olayların devam etmesi üzerine çevik kuvvet ekipleri tribünlerde bulunan Yeni Malatyaspor taraftarlarına biber gazıyla müdahale etti.

Olaylar sırasında bir polis tribünlerden fırlatılan yabancı cismin yüzüne isabet etmesi nedeniyle hafif şekilde yaralandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından stat dışında da gergin anlar yaşandı. Yeni Malatyaspor taraftarlarıyla Keçiörenli taraftarların karşılaşmaması için çevik kuvvet geniş güvenlik önlemi aldı.

5 TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

Keçiören taraftarlarının stadı terk etmesinin ardından tribünlerde taşkınlık yaptığı tespit edilen 5 Yeni Malatyasporlu taraftar çıkışta gözaltına alındı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasına karşı çıkan taraftarlarla polis arasında arbede yaşandı. Yaşanan gerginlik sonrası otobüslerine bindirilen Yeni Malatyaspor taraftarlarına polis, şehir dışına kadar eşlik etti.

UĞUR: "HAKEMİ KINIYORUM"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur olarlar ilgili olarak, "Gönlümüz istemezdi, futbolun güzel yanları bu değil. Hakemin olayların çığrından çıkaran bir yönetimi olduğu için olay çıktı, yoksa kaç maçta mağlubiyetten döndük, taraftarımız hiçbir şey yapmadı. Çok üzgünüz" dedi.

"Böyle bir müsabaka yönettiği için hakemi kınıyorum" diyen Uğur, "Saçma sapan müsabaka yönetti ve sonuçta da seyirci çığrından çıktı ve Malatyaspor taraftarına yakışmayan görüntüler ortaya çıktı. Sebebinin hakem olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar basiretsiz müsabaka yönetilemez" ifadelerini kullandı.

ÇALIK: "ÇOK SİNİRLİYİM"

Yeni Malatyasporlu deneyimli oyuncusu Serkan Çalık ise, "Bu ligde ilk sezonum. Geçen hafta kırmızı kartlık pozisyonum vardı verilmedi, ondan sonra penaltı pozisyonu var onu da vermediler. Bu hafta yine kırmızı kartlık pozisyon var, yine verilmiyor. Ben anlamıyorum, neden? Bu yüzden futbolumuz gelişmiyor. İki haftadan beri hakemler aynı hataları yapıyorlar. Çok sinirliyim, biz şampiyonluğa oynayan bir takımız, böyle hatalar yapılmaması lazım" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız