SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Notlar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:16:18
Maçtan Notlar..
A- A+ PAYLAŞ

* Yeni Malatyaspor-Turgutluspor maçına Malatyalı futbolseverler ilgi gösterirken yine bilet gişeleri ve giriş kapıları önünde kuyruk oluştu. YMS’nin ilk haftalarda aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolun bu ilginin artmasında etkili olduğu değerlendirilirken alınan şok yenilgi karşılaşmayı izleyen 7 bin civarındaki (6 bin 212’si biletli)  üzerindeki taraftar kitlesini üzüntüye sevk etti. 

*Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, 2 haftalık yedek kulübesi ve soyunma odasına girememe cezasını, Turgutluspor maçını protokol tribününde maçı izleyerek tamamladı.

* Hafta sonu yağan yağmur Pazar günü devam etmedi ve karşılaşma futbola gayet uygun güneşli bir havada oynandı. Ayrıca bayram tatili olmasına karşın çalışmalara ara vermeyen İnönü Stadı personeli zemini maça hazır hale getirdi. 

* Karşılaşmayı izleyenler arasında Malatyaspor’un Süper Ligde formasını giyen ve halen Elazığspor’da oynayan Hakan Söyler ile bu takımın yardımcı antrenörü Erol Bulut da vardı. Bulut, daha önce Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan’ın yardımcısıydı. 

* Malatyaspor taraftarı takımını desteklerken her iki yarıda gelen rakip takım golleriyle hayal kırıklığına uğradı. Bir grup taraftar golleri atan Malatyalı ve Malatyaspor forması da giymiş Mehmet Albayrak’a tepki gösterdi. 

* Karşılaşmanın uzatma anlarında YMS beraberlik golü için bastırırken Turgutluspor zamandan çalma olarak değerlendirilebilecek bir oyuncu değişikliği yapmak istedi. Mehmet Ali Kıran’a yerini bırakmak için orta çizgiye gelen Koray Karagözoğlu çok ağır hareket edince bu duruma sinirlenen YMS kalecisi Erşen Çilingir koşarak buraya geldi ve Koray’a tepki gösterdi. Bunun üzerine hakem Emre Yıldırım Malatya kalecisine sarı kart gösterdi.

* Maç bitiminde bir grup seyircinin kapalı tribünden Turgutlu yedek kulübesine yabancı madde atması ve tribün dışında, polisin engellediği, taşlama girişimine anlam verilemedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu tür olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca çeşitli cezalar alabileceği ve takımın bundan olumsuz etkilenebileceği belirtiliyor. Bilindiği gibi YMS ligin ilk haftası Sarıyer deplasmanında seyircisinin çıkardığı olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası almıştı. 

* Yeni Malatyaspor 1-2’lik sonuçla ligdeki ilk yenilgisini alırken, Spor Toto 2. Ligde yenilgisi olmayan tek takım Sarıyer kaldı. Sahasında YMS ile de yenişemeyen Sarıyer’in 7 beraberliği bulunuyor. 

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız