SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Notlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:24
Maçtan Notlar
A- A+ PAYLAŞ

* Yeni Malatyaspor ile İnegölspor arasında oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 6 bin 947 biletli seyircinin izlediği maçta az sayıda İnegölspor taraftarı da takımını kale arkası tribünden destekledi. Sarı-kırmızılı takım taraftarları maç boyunca takımını coşkuyla desteklerken, son dakikalarda gelen gole büyük üzüntüye yol açtı. Maç öncesi Derebeyi grubunun Maraton tribününde yaptığı kaplan koreografisi büyük ilgi görüp alkış aldı. 

* Yeni Malatyaspor karşılaşmaya “Organ Bağışı Hayat Bağışıdır” pankartıyla çıktı. Bir hafta önce sakatlanan gol umudu Eren Görür bu maçta kadroya alınmadı.  Karşılaşma mevsime göre güzel bir hava ve zeminde oynandı. 

* Tribünlere giriş konusunda malatyahaber.com sitesine ciddi sıkıntılar olduğuna dair bilgiler ulaştı. Birçok taraftar, ellerinde kombine kart olduğu halde, içeride yer kalmadığı gerekçesiyle İnönü Stadına giremediklerini belirtip, şikayetçi oldular. Yeni Malatyaspor yönetiminin kombine kart ve biletli seyircilerin mağduriyetini gidermesi ve herkesin kart veya biletinde yazılı yere oturmasının sağlanması konusunda gerekeni yapmasının şart olduğu, aksi takdirde bu durumun cezai yaptırımlara da neden olabileceği vurgulandı.

* İnönü Stadındaki skorboard bu maçta da arıza verdi. Karşılaşmanın 2. yarısında duran skorboard maçın sonlarına doğru düzeltilebildi. YMS, Yeni Turgutluspor maçında da, skorboardda yaşanan arızadan dolayı uyarı almıştı.

* Karşılaşmayı izleyenler arasında Malatyaspor eski teknik direktörü Ziya Doğan da vardı. Doğan’ı protokol tribününde gören taraftarlar kendisini alkışladı. Malatyaspor’un Süper Lig döneminde görev yapan Doğan, 2001-2002 sezonunun ilk yarısında takımı merhum Erdoğan Arıca’dan devralmış, çok kötü başlangıç yapan ekip ikinci yarı toparlanıp kümede kalmıştı. Doğan’lı Malatyaspor bir sonraki sezonu 5. tamamlayıp tarihinde ilk ve son kez UEFA Kupasında (2003-2004), devre arası Doğan takımdan ayrılmıştı. Doğan, 2005-2006 sezonu tekrar Malatyaspor’un başına dönmüştü. Sezon başı Feyyaz Uçar’dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Doğan, beklenen performansı sergileyememiş ve ikinci yarının ortasında yerini Ümit Kayıhan’a bırakmıştı. Malatyaspor, o sezon Süper Ligden düşmüştü. Malatyaspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor takımlarında birlikte çalıştığı Adil Kınık’ın babası Rıza Kınık’ın cenaze törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Ziya Hoca, maç sonrası uçakla İstanbul’a döndü.

* İnegölspor oyuncuları beklenmedik bir anda gelen beraberlik golü sonrası 1 puana sevinirken, YMS oyuncuları adeta yıkıldı. Misafir takım oyuncuları devre arası ve maç bitiminde kale arkası tribüne gelerek kendilerine destek veren az sayıdaki taraftarı selamladı. YMS taraftarları ise, kaçan galibiyete karşın, iyi bir oyun sergileyen takımını alkışladı. 

* YMS, beraberliğe karşın liderliğini “şimdilik” korudu. 4 Kasım Pazartesi günü oynanacak Hatayspor-Dardanelspor karşılaşması sonunda 10. haftanın lideri belli olacak. YMS 19, İnegöl 18 ve Hatayspor 17 puanda. 

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız