SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Notlar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:27
Maçtan Notlar..
A- A+ PAYLAŞ

* Malatyalı futbolseverler Yeni Malatyaspor’un Anadolu Selçukluspor ile oynadığı lig maçında takımlarını yine yalnız bırakmadılar. Maç başladığı sırada bile tribünlere girişin devam ettiği görüldü. Karşılaşmayı 6 bin 341 biletli seyircinin izlediği belirtildi. Karşılaşmayı izleyenler arasında, Film Festivali için Malatya’ya gelen, Hababam Sınıfı oyuncuları da vardı. Oyuncular, protokol tribününde kendilerine ayrılan yerden maçı izlediler.

* Taraftarların önemli bölümü maç boyunca takımı destekledi ancak misafir takımın golünden sonra kısa süreli bir şok yaşandı. Muharrem Ozan Cengiz’in attığı beraberlik golü seyirciyi ve takımı ateşledi. 

* Bu maçta, İnegölspor maçında yaşanan ve YMS’nin yüksek para cezası almasına yol açan kombine bilet karmaşası yaşanmadı. Gerekli önlemlerin alınması sonucu tepki çeken ve cezaya yol açan sıkıntının giderildiği belirtiliyor.

* Maçı yöneten Adem Sarıtaş ilk yarının sonuna 2 dakika eklerken, bu tepkiye yol açtı. Bir pozisyonda Konya ekibi kalecisi Mehmet Zeki Uçan’ın sakatlığı nedeniyle daha uzun süre tedavi gördüğüne dikkat çeken seyirciler elleriyle “4-5” işareti yaparak hakemi protesto ettiler.

* Karşılaşmanın ikinci yarısında Malatyaspor oyuncusu Fahri Tatan Anadolu Selçukluspor yedek kulübesiyle bir tartışma yaşadı. Maç 0-1 iken yaşanan pozisyonda, kendi takımlarından bir oyuncu sakatlandığı halde topu dışarıya atmadığı gerekçesiyle yedek kulübesinden kendisine bir şeyler söylendiği gerekçesiyle sinirlenen Fahri kulübeye doğru yürüdü ve tepkisini gösterdi. 4. hakem Mehmet Küçük’ün araya girmesiyle hadisenin büyümesi engellendi.

* Fahri Tatan’ın penaltı golü sonrasında saha karıştı. YMS oyuncuları önce kendi sahalarına çekilip hakemle Anadolu Selçukluspor teknik yönetimi ve futbolcuları arasında yaşanan gerginliğe müdahil olmadılar. Ancak Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’ın yanı sıra kaleci Mehmet’in atılmasından sonra tartışma futbolcular arasına da sıçradı ve YMS golcüsü Ozan ile konuk takımın golünü atan Yaser kırmızı kart gördü. Dinçbudak, hakem tarafından atıldığı için, maç sonrası düzenlenen basın toplantısına katılamadı. Onun yerine yardımcısı Abdurrahman Baysungur konuştu.

* Zor bir maç sonrası gelen 3 puanın Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ı epey rahatlattığı görüldü. Kızıltan, basın mensuplarının bazı sorularına esprili cevaplar vermesi bu rahatlamanın bir göstergesi olarak değerlendirildi. Bir gazetecinin “haftaya Hatayspor’la maçınız var…” diye başlayan bir cümle kurarak soru yöneltmek istemesi üzerine Kızıltan, gülerek, “Öyle mi? Bilmiyordum. Hataysporla mı oynuyoruz?” karşılığını verdi. Kızıltan, geçen hafta oynanan Dardanelspor maçı sonrası İstanbul’a evine gittiğini, Ramazan Kahya’nın atıldığı pozisyonu televizyondan izlediğinde, burada bir niyet olduğunu ama rakibe vurmadığını gördüğünü anlatıp “Ramazan’ın trafik cezası bile yok. Adam sarı ışıkta bile geçmemiş” dedi. Kızıltan, maçta neden yedek kulübesinden fazla çıkmadığının sorulması üzerine, “4. hakem çıktığımda gelip, çizgiyi yok beş santim geçtin, yok on santim geçtin diyordu. Bunun üzerine ben fazla çıkmadım, yerime yardımcım çıktı” karşılığını verdi.

FOTO: Ferdi DURDU, yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız