SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Notlar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:52
Maçtan Notlar..
A- A+ PAYLAŞ

* Şampiyonluk umuduyla sezona başlayan, bir ara liderliğe de yükselen, ancak özellikle iç sahadaki puan kayıpları nedeniyle bu hedefinden uzaklaşan, son 3 maçından da (Aydınspor'la deplasmanda 1-1, Kırklarelispor'la iç sahada 1-1, Göztepe ile deplasmanda 1-1) ancak toplam 3 puan çıkarabilen, Kırklarelispor maçı sonrasında da taraftarların büyük tepki gösterdiği Yeni Malatyaspor, Pendikspor'u sahasında 1-0 mağlup ederken, rahat nefes aldı.

* Ancak, Yeni Malatyaspor'un pahalı ve maddi açıdan sorunsuz kadrosuna rağmen, çoğu maçlarda futbol adına ortaya birşey koyamaması, güçsüz rakipleri karşısında dahi çok zorlanması bir ara 10 binler dolayında olan "biletli" seyirci sayısını da düşürmüştü. Düşüş son maça da yansıdı. Kırklareli ile bir önceki hafta oynanan iç saha maçına 4 bin 319 biletli futbolsever gelirken, son Pendik maçı için tribünlerde 3 bin 785 biletli taraftar vardı.

* Karşılaşmayı protokol tribününden izleyenler arasında Vali Vasip Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi adayı Selahattin Gürkan, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu da vardı. Diğer siyasilerin maça ilgi göstermemeleri dikkat çekti.

* Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Malatyaspor- Kırıkkalespor maçından sonra tepkili olan seyircinin neden olduğu olaylar yüzünden, bu kez polis İnönü Stadı önünde de önlemlerini artırdı. Stad önündeki emniyet alanını bariyerlerle geniş tutan ve spor salonu önünden başlatan polis, maç sonrası olabilecek bir toplanmaya karşı önlemini almıştı.

* Maçın öncesinde, daha önce her ikisi de Malatyaspor'da futbol oynamış olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz ile Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, birbirleriyle kucaklaşarak, başarı dilediler.

* Maç sırasında herhangi bir olumsuz tezahürat yapılmadı ve 1-0 sonuçlanan maçtan sonra, Maraton tribünündeki taraftarlar, stadı terketmeyerek soyunma odasına gitmiş olan takımı tribüne çağırdılar. Futbolcular yeniden sahaya çıkarak taraftarları selamlarken, taraftar grubu liderlerinden birinin verdiği çiçek buketini futbolcular adına Kaleci Vedat Kapurtu aldı.

* Yeni Malatyaspor-Pendikspor karşılaşmasını protokol tribününden izleyen Vali Şahin, Yeni Malatyasporlu futbolcuları elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik etti. Şahin, Yeni Malatyaspor’un önemli bir 3 puan aldığını ifade ederek, “Çok kritik bir maçtı. Futbolcuları tebrik ediyorum. Ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Pendikspor’da iyi oynadı. Ama gülen taraf Yeni Malatyaspor oldu. Tebrik ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız