SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Notlar..

A- A+ PAYLAŞ

• Malatyaspor-Antalyaspor karşılaşmasına gösterilen ilgi beklenen düzeyde değildi. Hemen hemen Mardin maçındaki kadar bir seyirci topluluğu, 3 bin dolayında, maçı izledi. Karşılaşmayı izleyenler arasında 15 kadar Antalyaspor taraftarı da vardı. Bu seyirci grubu maç başında Malatya lehine tezahürat yaptı, atılan gollerden sonra ise Bursa’ya “laf atma” içeren tezahürat yaptılar. ŞKÖ Endüstri Meslek Lisesi tarafındaki kale arkasında, halen karlı olan bölümde maçı izleyen Antalyalılar ikinci golden sonra coşup formalarını çıkardılar ve bir süre yarı çıplak tezahürat yaptılar. Bunun üzerine Malatya tribünlerinden “burası Antalya değil, zatürree olursunuz” ve “pantolonu da çıkarsaydınız” lafları atıldı. Malatya seyircisi ise, maç sonunda centilmenlikten ziyade kendi takımına kızgınlık içeren bir davranış biçimi sergileyerek, Antalyaspor’u tribünlere çağırdı. Bir an şaşkınlık yaşayan Antalyaspor futbolcuları soyunma odasına giderken geri dönüp, maratona yöneldiler ve Malatya seyircisine alkışla teşekkür ettiler.

• Maraton Tribünü her zaman olduğu gibi Malatyaspor’a destekle başladı, yenen gole ve takımın 2 farklı yenik duruma düşmesine kadar desteğini esirgemedi. Serdar Samatyalı’nın golünden sonra destek arttı, ancak bu takım bu desteğe karşılık veren bir oyun sergileyemedi.

• Malatyaspor, Antalyaspor’a 2-1 yenilirken, bu yenilgiyi hak edecek kadar kötü bir oyun da sergilemedi. Antalyaspor maçın başında yakaladığı tek pozisyonu gole çevirip oyunu kendi alanında kabul etti. Kadro kapasitesi vasatı aşamayan Malatyaspor, yine de baskı kurmaya çalıştı, fırsatlar da yakaladı ama son vuruş becerisine sahip oyuncusu olmadığından sonucu değiştiremedi. Bu yarıda göze çarpan Serdar Samatyalı’nın attığı enfes denebilecek şuttu. Serdar’ın şutunun yan direkte kalması Malatyaspor adına talihsizlikti. Taner’in kadro dışı bırakılmasıyla gol için umut bağlanan Mehmet Albayrak bekleneni vermekten çok uzaktı.

• Antalyaspor ikinci yarıya, biraz “kumar” denebilecek bir oyun anlayışıyla başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geriye çekilmek yerine baskı kurup sadece oyunu lehine çevirmek ve skoru arttırmak istedi. Malatyaspor savunmasındaki “tuhaf” hatalardan da yararlanan Antalya, amacına ulaştı ve Cenk’le 2-0 öne geçti. Malatyaspor, fark 1 iken ileri gelen Mustafa Sert ve Serdar ile önemli fırsatlar yakalamış ama gol bulamamıştı. Ardından Serdar’ın umutlandıran golü geldi. Ne var ki Antalya bu dakikadan sonra oyunu yine kilitledi ve Malatyaspor’u dakikalar boyu kalesine yaklaştırmadı.

• Maç bitiminde Mardin beraberliğinin ardından gelen Antalya yenilgisine tepki gösteren tribünler bir süre “Ömer istifa” diye bağırdı.

• Antalyaspor Teknik Direktörü Ümit Turmuş, maç sonrası konuşmasına başlarken, önce kendi takımını değil, Malatyaspor’un durumunu değerlendirdi. 18 yıl önce Malatyaspor’u çalıştırdığını anımsatan Turmuş, sarı-kırmızılı takımın içinde bulunduğu durumdan çıkacağına inandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız