SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Sonra Gerginlik

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatya Spor, sahasında Bugsaşspor’a 4-0 mağlup olurken, karşılaşma sonrası olay çıktı. 
  
Müsabaka sonrası stat bir grup taraftarla birlikte stat dışında çıkan Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, emniyet ekiplerine, müsabaka esnasında şahsına hakarette bulunduklarını iddia ettiği taraftarlar hakkında işlem yapılmasını istedi. Emniyet ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen Katipoğlu, daha sonra stattan ayrıldı. 
  
Öte yandan Yeni Malatya Spor teknik direktörü Ali Güneş’in basın toplantı odasında açıklama yaptığı esnada stat dışından bağrışlar yükseldi. İki takım oyuncuları arasında yaşanan ağız tartışması emniyet ekipleri ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sona erdi. 
  
Karşılaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatya Spor teknik direktörü Ali Güneş, “Konuşulacak çok şey var, konuşulacak hiçbir şey yok. Bizim son maçımızdı. İki hafta önce görevi bırakmıştık. Başkanımızın isteğiyle kaldık. Herkes bir şeyler söyleyebilir ama iki üç tane sorgulanacak çok net şeyler var. Deplasmanda başarılı olan bir takımın sahasında başarılı olamaması sorgulanması gereken nedenlerden bir tanesi. Ben yıllardır 12 kulüpte çalıştım yönetim tarzı olarak en rahat çalıştığım kulüplerden bir tanesi burası. Gönül isterdi ki, sonuçlar bu şekilde gelmesin. Başkan ve Malatya adına üzülüyorum. Bu sonuçları hak eden bir camia değil. Kötü bir süreç yaşadık. Kötü gidişe çözüm bulamadık. Böyle bir sonuçla ayrılmayı hiç istemezdik. Çok doluyuz, konuşacak çok şey var ama çok fazla konuşmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. Allah Yeni Malatya Spor’un yardımcısı olsun, Allah yardımcınız olsun” dedi. 
  
Bugsaşspor teknik direktörü Ahmet Yavuz ise, “Karşılaşmanın bizim için zorlu geçeceğini biliyorduk. Zira Çarşamba günü Tavşanlı Linyitspor ile kupa maçı oynadık. Üç gün sonrada ligin çetin takımlarından Yeni Malatya Spor ile karşılaştık. Futbolcularımız maça kafa ve fizik olarak iyi hazırlandılar. Şükürler olsun buradan alnımızın akıyla gidiyoruz” diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız