SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Sonra Kavga Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:16:44
Maçtan Sonra Kavga Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta 44 Malatyaspor ile Adıyamanspor arasında oynanan  ve 2-2 biten karşılaşmanın sonunda kavga çıktı. 

Malatya Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda Adıyamanspor yedek kulübesi ile taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Taraftarlar, ellerindeki taşları sahaya atarken, çevik kuvvet polisleri, Adıyamanspor teknik heyet ve futbolcuları sahanın ortasında tuttu. Polislerin öfkeli kalabalığı stattan uzaklaştırmasının ardından Adıyamanspor kafilesi stattan ayrıldı.

AKTAŞ: "YAŞANAN OLAYLARA ÜZÜLDÜK"

Maç sonu açıklamada bulunan 44 Malatyaspor 2. Başkanı Cemal Aktaş, yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü ifade ederek, futbolda bu tür olayların yaşanmasını istemediklerini ifade etti. Aktaş, maça iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini ancak üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek, "Uzatmalarda elimize geçen penaltı fırsatını değerlendiremeyince beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek isterdik ama olmadı. Önümüzde uzun bir maraton var. Son vuruşlarda sıkıntımız var. Bu eksikliği 3-4 maçtır görüyoruz. Bu eksikliği gidermek için gerekeni yapacağız" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Amani'nin ülkeye girişini sağlayabilmek için çalışmaların devam ettiğini de dile getiren Aktaş, "Amani'yle ilgili durum bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Oyuncumuzun ülkeye girişiyle ilgili sıkıntı vardı. Bu sıkıntının ortadan kalkması adına milletvekillerimizle görüştük. İnşallah oyuncumuzun sıkıntıları çözülür ve takıma bir an önce katılır" diye konuştu.

Volkan Yalın, Mustafa Dağdelen ve Abdurrahman Atabay hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 2-2 berabere bitti.

44 Malatyaspor'un gollerini 56 ve 61. dakikada Eray Baba attı. Adıyamanspor'un golleri ise 67. dakikada Uğur ve 72. dakikada Adem'den geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız