SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Sonra Ne Dediler?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ortada bir oyun oynandığını belirterek, "Maçta fazla pozisyonu yoktu. Rakibimize bazı pozisyonlar verdik. Kendi hatamızdan kaynaklanan pozisyonlar var. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı ama sonuçta mağlup olduk. Oyunun kontrolü bizdeyken yediğimiz gol, oyun düzenimizi bozdu. Bu maçı burada unutup, önümüzdeki haftalara bakmak zorundayız. Lig, uzun bir maraton. Malatyaspor mutlaka çıkışa geçecektir. Şu an üzerimizde büyük bir şanssızlık var. Bu şanssızlığı inşallah ilk maçta kırarız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise zor bir müsabaka olacağını bildiklerini belirterek, "Altta büyük bir fırtına yaşanıyor. Bu fırtınaya her geçen hafta başka takımlar da giriyor. Malatyaspor maçı geride kalan 13 maçın en zoruydu. Mücadeleci bir takımla oynadık. Bu fırtınadan biraz uzaklaştık. Ancak kara bizim için henüz görünmedi. Zor durum içerisinde olduğumuzun farkındayız" dedi.

Maçın genelinde oyuna daha hakim olan tarafın kendileri olduğunu belirten Sağlam, "Rakibimizi üzerimize çekip, arkada boşluklar bulmayı hedefledik. Oyunun başında yakaladığımız net gol pozisyonlarından birini erken gole çevirebilseydik oyunun gidişatı planladığımız doğrultuda gerçekleşecekti. Herşeye rağmen, oyunun son bölümüne kadar istekli, arzulu ve inançlı oynadık. Oyuncularımı kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız