SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçtan Sonra Saha Karıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:52:27
Maçtan Sonra Saha Karıştı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı'nda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımının Mardinspor'u 3-0 mağlup ederek 3. Türkiye Ligi'ne yükselmesinin ardından, saha karıştı. Her iki takımdan çok sayıda taraftar sahaya inerken, çıkan kavgayı polis güçlükle engelledi.

Maç sonrası gerginliğinin ardından olayların fitilini ateşleyen hareket, Bayburtlu bir taraftarın Türk bayrağı ile sahaya inip, kendi tribünleri önünde tur atıp sonra da Mardinli taraftarların bulunduğu tribüne doğru sallamasıyla başladı. Bu hareket, bayrağa karşı herhangi bir tepkisi olmayan, ancak kendilerine karşı bayrak sallanmasına sinirlenen Mardinspor'lu taraftarları ayağa kaldırdı. Bazı Mardinsporlu yönetici ve taraftarlar bayraklı Bayburt taraftarına saldırdı. Bayrak gerginliği sırasında Mardinsporlu bir futbolcu da bayrağı Bayburtlu taraftardan aldı.

Ancak, her iki takımın çok sayıda taraftarının sahaya girmiş olması ve zaman zaman yaşanan yumruklaşmalar, tribünleri de gererken, polis cop kullanarak taraftar gruplarını ayırmaya çabaladı. Bu arada, Mardinsporluların bulunduğu kapalı tribünde fenalaşan bir taraftar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sahadaki kavgalar polisin müdahaleleri sonucu yatıştırılırken, önce Mardinspor'lu taraftarlar staddan tahliye edildiler. Ardından kupa töreni yapıldı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız