SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madalya İle Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:02
Madalya İle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Muay Thai Bölge Şampiyonası'ndan Malatyalı sporcular 4 madalya ile döndü.

Muay Thai Federasyonun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Muay Thai Bölge Şampiyonası 8-15 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapıldı. 60 ilden yaklaşık 870 sporcunun katıldığı Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda, 33 kilogramda Hatice Akbaş yıldızlar kategorisinde birinci oldu. 44 kilogramda Furkan Karakaş minikler kategorisinde üçüncü oldu. 45 kilogramda Mehmet Kaya genç erkek kategorisinde üçüncülüğü elde ederken, 51 kilogramda Barış Dallı büyük erkek kategorisinde üçüncü oldu.

Muay Thai Bölge Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular, Muay Thai Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın, Milli Takım Antrenörleri Hasan Basri Karakuş ve Ramazan Yavuz ile birlikte, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

Elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Fındıklı, “Muay Thai Türkiye Şampiyonasında 60 ilden yaklaşık 870 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda sporcularımızın aldığı başarılar bizleri oldukça gururlandırdı. Alınan bu başarılar ile birlikte Muay Thai branşında da önümüzdeki süreçte Muay Thai Milli Takımına sporcu göndereceğimize eminim. Alınan bu başarıdan dolayı sporcularımızı, antrenörlerimizi, sporcularımızın aileleri ve Muay Thai İl Temsilcimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız