SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madalya İle Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da yapılan Bedensel Engelliler Bilek Güreşi şampiyonasında Malatyalı güreşçiler madalyayla döndü.

İl temsilcisi Mehmet Bayat Malatya’dan ilk defa bedensel engelliler bilek güreşine iki sporcuyla katıldıklarını ve + 90 kiloda Fatih Batı’nın, sağ ve sol kolda Türkiye 2'ncisi, 60 kiloda Fatih Çolak’ın ise sağ kolda 6'ncı, sol kolda ise 7'nci olduğunu söyledi.

Bayat, yaptığı açıklamada, “Bu madalyalar ilimiz açısından başarıdır. Bundan sonra hedefimiz Malatya’nın da bilek güreşinde söz sahibi olması.” dedi.

Türkiye 2'ncisi olan Fatih Batı (üstteki fotoğrafta ödülünü almakta olan) ise şunları söyledi:

“Spor hayatıma ilköğretim yıllarında güreş ile başladım. Daha sonra tekvando sporuyla devam ettim. 2003 yılında iş kazası nedeniyle omurilik felci oldum ve hayatımı tekerlekli sandalye üzerinde devam etmekteyim. Bu süreç içerisinde antrenörüm Karababa Boğdu’nun teklifi ile bilek güreşine başladım. Karakuş Spor Kulübü'nün destekleriyle Basri Karakuş hocamın ilgi ve yardımlarıyla kısa bir zaman içerisinde bu sporda kendimi geliştirdim. Ankara’da yapılan Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye şampiyonasına en iyi şekilde hazırlandım ve yapılan müsabakalar da sağ ve sol kol olmak üzere 2 gümüş madalya ile Türkiye ikinciliğini Malatya’ya getirdim. Finalde rakiplerim çok zorluydu, dünya şampiyonları idi. Sol kolda Süreyya Akçe, sağ kolda Musla Bildirici ile finalde yarıştım. Bundan sonraki hedefim şampiyonalara daha da iyi hazırlanıp altın madalya almak ve milli forma altında başarıları elde etmektir.” dedi.

HABER: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız