SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:10
Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Okullar Arası Bölge Satranç Şampiyonası'ndan Malatyalı sporcular başarıyla döndü. 

Malatya ile birlikte 13 İlden toplam 175 sporcunun katıldığı Satranç Şampiyonasında, Malatyalı sporcular, üstün başarılar elde ettiler. 3 kategoride birincilik elde eden sporcular, 1 kategoride üçüncülük ve 1 kategoride de beşincilik kazanarak, madalyalarını almaya hak kazandılar.

Malatya'dan 8 erkek, 2 bayan sporcunun katıldığı şampiyonada, derece elde eden sporcuların tamamı, Türkiye Okullar Satranç Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

Şampiyonada derece elde eden sporcular şöyle:

Ahmet Hamza KAYA -Genç Erkekler Bölge Birincisi

Nazlıhan Şeyma DEMİR -Genç Kızlar Bölge Birincisi

Ahmet Bora BİCENŞEN -Yıldız Erkekler Bölge Birincisi

Kaan SOYLU -Küçük Erkekler Bölge Üçüncüsü

Ahmet Tarık GEDİKOĞLU -Yıldız Erkekler Bölge Üçüncüsü

Melike EROL -Küçük Kızlar Bölge Beşincisi

Anıl MUTLU -Küçük Erkekler Bölge Onuncusu

Emre Taylan DENİZ - Küçük Erkekler Bölge On ikincisi

Sümeyra ŞENTÜRK -Yıldız Kızlar Bölge Onuncusu

Kemal ÖNAL -Yıldız Erkekler Bölge On altıcısı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız