SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madde Bağımlıları Yakmış

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:05:52
Madde Bağımlıları Yakmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya TOKİ’de bir daireyi yaktığı iddia edilen uyuşturucu bağımlıları site sakinlerini isyan ettirdi.

İddiaya göre, Yavuz Selim Mahallesi Kuş Dili Sokak'ta TOKİ'de bir daire uyuşturucu madde kullananlar tarafından kasıtlı olarak yakıldı. Site yöneticisi İmam Özbey, çocuklarını taciz etmesi nedeniyle darp ettiği uyuşturucu madde bağımlısı gençlerin intikam almak için binalarını yakmak istediğini savundu.

“Herkes korkusundan akrabalarının yanına sığındı”

Özbey, bir grup gencin sitelerinde yer alan bir daireye her gece gelip uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek, “Uyuşturucu madde kullanan şahıslardan birisini çocuklarımı taciz ederken yakaladım. Kendisini yakaladım ve emniyet güçlerine teslim ettim. Emniyet ekipleri bunlardan sadece birini aldı. Diğer kafası iyi olanları almadı. Biz aynı gece saat 02.00’de eve geldik. Polisin almadığı grup tekrar buraya geldi. Biz bunları tekrar kovaladık ama bir gün sonra akşam yine döndüler. Gece 3 sularında bizim binadan sesler gelmeye başladı. Uyandığımızda bir de baktık ki dumandan göz gözü görmüyor. Çocuklarımın ikisini battaniyeye serdim ve dışarı çıkardım. Yangın hortumunu açarak yangına müdahale etmeye çalıştım. Engelli komşularımız vardı, onları zorlukla dışarı taşıdık. Biz bu olaydan sonra devletten bir görevli bekledik ama gelen olmadı. Kimse gelip de bize geçmiş olsun ya da bir eksiğiniz var mı yok mu demedi. Biz Valiliğe gittik ve  dilekçe verdik. Durumu olduğu gibi anlattık. Bu madde bağımlılarını buraya koymayın, alın götürün dedik. 90 kişilik apartmanda bu kadar nüfus kaldık. Herkes korkusundan akrabalarının yanına sığındı. Bu konuda devletten yardım eli uzatmasını bekliyoruz” diye konuştu.

iha

yangin1

MALATYA TOKİ’DE BİR DAİREYİ YAKTIĞI İDDİA EDİLEN UYUŞTURUCU BAĞIMLILARI SİTE SAKİNLERİNİ İSYAN ETTİRDİ. (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

MALATYA TOKİ’DE BİR DAİREYİ YAKTIĞI İDDİA EDİLEN UYUŞTURUCU BAĞIMLILARI SİTE SAKİNLERİNİ İSYAN ETTİRDİ. (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    ATV STAR VE SHOW TV KANALARINI ÇAĞIRIN BENCE
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Malatya Emniyeti Ve Asayişini Göreve Davet Ediyoruz . . .
    0
    0
    Yanıtla