SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maddi ve Manevi Olarak Yalnız Kaldık"

0
Güncellendi - 2016-04-09 02:08:56
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un genç oyuncusu Hakan Koç, 44 Malatyaspor'un hem maddi hem de manevi olarak bu sezon yalnız kaldığını söyledi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Koç, "Geçen hafta İslahiyespor ile güzel ve zevkli bir maç oynadık. Rakibimizde kümede kalma mücadelesi veriyordu. Rakibimiz kümede kalma mücadelesi veriyorlardı ama 3 otobüs taraftarları gelmişti. Maça çıktığımızda taraftarları görünce farklı bir yerden geldiklerini düşündük. Biz maddi ve manevi olarak yalnız kaldık. En çokta kendimizi manevi olarak yalnız hissediyoruz. Rakibin taraftarı buraya davullarla zurnalarla gelmişti. Ama biz yalnız kaldık" dedi.

"TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET"

Genç futbolcu, İslahiyespor karşısına 3 puan için çıktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Maçta elimizden gelen her şeyi yaptık. Pozisyonlarımızda oldu. Tabi yenilmememizde lazımdı. Neticede onlarda düşmemeye oynuyorlardı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşma berabere sonuçlandı. Bir puan aldık ama önümüzdeki maçlarda mutlaka 3 puan almalıyız."

Önlerinde zorlu Elazığ Yolspor maçının olduğunu hatırlatan Koç, "Elazığ Yolspor karşısında beraberlik bizim için bir anlam ifade etmiyor. Onlarda bizim rakibimiz. Ligin son haftasında da sondan ikinci sırada bulunan Elbistan Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu hafta galip gelirsek, ligin son haftasındaki maçın bir önemi kalmayacak. Onun için deplasmana mutlak 3 puan için gideceğiz. Beraberlik bize yaramasa bile kaybetmememiz gereken bir maç" diye konuştu.

"HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Koç, ligin ilk yarısında farklı bir takıma sahip olduklarını ancak takım olarak yaşadıkları sıkıntıların kendilerini bu noktaya getirdiğini belirterek, "Sezon  başında parolamız şampiyonluktu. Ligin ilk yarısındaki takımımız olsa grupta ilk iki ya da üçüm içerisinde olabilirdik. Birçok arkadaşımız gitti, takım biraz dağıldı. Maddi sıkıntılar yaşadık. Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Benim içinde oynamak değil, iyi oynamak önemli. Forma giydiğim maçlarda elimden geleni yaptım. Sakatlarımız var, ondan dolayı takım biraz eksik. Onun için sıkıntılarımız oluyor ama elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"44 MALATYASPOR'U LİGDE BIRAKACAĞIZ"

Genç futbolcu, 44 Malatyaspor'un ligde kalacağını ifade ederek, şunları söyledi: "44 Malatyaspor potansiyeli olan bir takım. 3-4 yıl şampiyonluğa oynadı. 44 Malatyaspor'un her şeyden önce bir ismi var. Bu takım şampiyon olmasa bile şampiyon olmak isteyen takımlar bizimle mücadele edecek. Tabi bizim bu durumda olmamız çok üzücü. Bu takımı bu sezon ligde bırakacağız. Bunun içinde yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak elimizden geleni yapıyoruz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız