SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maddi Zarara Yol Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:44
Maddi Zarara Yol Açtı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da üç ayrı yerde meydana gelen yangında 8 hayvan telef olurken, maddi zarar oluştuğu bildirildi. 
 
Edinilen bilgiye göre, Pütürge ilçesinde A.G. isimli şahsın evinden ahıra çektiği seyyar lamba kablosunun kısa devre yapması nedeniyle çıkan kıvılcım, çatıdaki kuru otları tutuşturdu. Çıkan yangında ahır yanarak kullanılmaz hale gelirken, ahır içerisinde bulunan 5 adet büyükbaş ve 3 adet küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Ahırın evin duvarına bitişik olması ve rüzgarın da etkisiyle yangın evin çatısına sıçradı. Çatı katında bulunan malzeme, eşya ve kışlık erzak zarar görürken, yangını itfaiye ekipleri söndürdü.
 
Akçadağ ilçesinde de A.Ö. isimli şahsın iki katlı evinin çatısının üzerinden geçen elektrik hattının rüzgarın etkisiyle birbirine değmesi sonucu çıkan kıvılcımın çatıya sıçraması sonucu yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çatının belli bir kısmı hasar gördü.
 
Yine Akçadağ'da, T.Ö. isimli şahsın depo olarak kullandığı evin arka tarafında eve bitişik halde bulunan ve kendisine ait tavuk kümesinin üzerinde bulunan cam parçalarının güneş ışıklarına mercek görevi görmesi sonucu kümesin üzerinde çıkan yangın, evin çatısına sıçradı. Çatının içinde bulunan yaklaşık 200 kilogram odunun ve evin çatısının kısmen zarar gördüğü tespit edildi.
 
Yangın olaylarıyla ilgili olarak, jandarma tahkikatı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız