SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MADEF'ten İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:37:21
MADEF'ten İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından iftar yemeği verildi. Merkezi İstanbul’da bulunan MADEF tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, MADEF'in geleneksel olarak bu yılda üyelerine ve misafirlerine İstanbul’da iftar verdiği bildirilerek şu ifadelere yer verildi:
"İftara; siyaset, sanat, spor ve sivil toplum örgütlerinden bir çok misafir katıldı. İftar, MADEF yönetim kurulu üyesi ilahi sanatçısı İsmail Beyhan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş'un selamlama konuşmasından sonra iftara geçildi. İftar sonrası Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay, misafirlere bir selamlama konuşması yaptı."
 
Bal Festivali Düzenlenecek
 

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 20 Ağustos Pazartesi günü düzenlenecek olan Bal Festivali’nde dereceye girecek üreticilere çeşitli hediyeler verilecek. MADEF tarafından sözü edilen festival hakkında yapılan açıklamada, "Dev organizasyonda Malatya Kubbe Dağı Bal Festivali çerçevesinde; Serkan Lama ve Düşbahçesi Ali'nin sunumuyla Ahmet Satılmış, Ferdi Öztaş, Mustafa Kısacık, Nejdet Özlü, Malatyalı Fethi, Nuri Akbudak, Aziz Özkarakuş konser verecek" denildi.
 
20 Ağustos'ta saat 12.00- 22.00 arası Pütürge Kubbe Dağı’nda düzenlenecek olan Bal Festivali’nin ilgi görmesinin beklendiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız