SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MADEM'den Eğitim

0
Güncellendi - 2016-11-15 23:38:45
MADEM'den Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından yeni dönem eğitim seminerleri başlatıldı. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yoğun olarak sürdürülen seminerler kapsamında öğrencilerle velilere yönelik programlar düzenleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren MADEM tarafından Malatya’nın sosyal yapısına katkı verilmeye devam ediliyor. 2012 yılından bu yana MADEM Eğitimcileri tarafından şehir genelinde yoğun olarak sürdürülen seminerler, özellikle aile yapısını güçlendirmeyi amaçlıyor. Yeni dönemde de başlatılan seminer programları kapsamında anaokulları dahil olmak üzere ilk ve ortaöğretim kurumlarında sunumlar yapılıyor.

Bir hafta içerisinde; Rahmi Akıncı, Hatunsuyu Çiçek, Dilek Örenönü ve Hanımınçiftliği ilkokulları ile Battalgazi Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu ve Liderler ile Şehit Atilla Aydoğdu Anaokullarında toplam 9 seminer programı düzenleyen MADEM Eğitmenleri, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’ne ait Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi’nde seminer verdiler. Öğrenci ve velilere ayrı ayrı programlar düzenleyen MADEM Görevlileri tarafından Başarıyı Artırmada Anne-Baba Rolü; Verimli Ders Çalışma Teknikleri; Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları; Aile İçi İletişim; Okul Başarısında Ailenin Rolü; Motivasyon konuları anlatılıyor.

Bülten

pano01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız