SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maden İşçileri İçin Mevlid

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:03:49
Maden İşçileri İçin Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA), Manisa Soma’da kömür maden kazasında şehit olan madenciler için Mevlidi Şerif okuttu. 

Geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu kaybettiğimiz 301 madenciler için Malatya’nın Akçadağ İlçesi ANKA Dernek binasında gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Akçadağ İmam Hatiplerinden Kadir Özdağlar’ın mevlid-i şerif ve kuran tilaveti ile başladı. Ardından ANKA Gençlik Kurulu tarafından şiir ve makaleler katılımcılara anlatıldı. Soma’da yaşanan maden faciasının tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğduğunu söyleyen ANKA Başkanı Ömer İpek, “Soma’da yaşanan acının tüm Türkiye’nin acısıdır. Ateş düştüğü yeri yakar derler ama böylesi ateş hepimizi yakıyor. 13 Mayıs 2014 günü Soma’da yaşana facia hepimizi derin bir üzüntüye soktu. Yaşanan acılara ortak olmak ve Maden Şehitlerimizi dualarla anmak adına Mevlid-i Şerif okuttuk. Tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve başsağlığı diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız