SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maden Ocağında Dinamit Kazası: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-12-11 18:21:41
Maden Ocağında Dinamit Kazası: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde özel bir maden ocağında henüz bilinmeyen bir nedenle dinamit fünyesi patladı. Patlamada 2 patlayıcı uzmanı yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Hekimhan ilçesinde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında patlama meydana geldi. Henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı dinamit fünyesi patlarken, olayda patlayıcı uzamanı oldukları öğrenilen Hasan Doğan (42) ile Mesut Kayış (30) isimli işçiler yaralandı.

Yaralılardan Hasan Doğan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne diğer yaralı Mesut Kayış ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KÖMÜRHAN KÖPRÜSÜNDE İŞ KAZASI, 1 ÖLÜ..

Bu arada Elazığ-Malatya arasında yapımı süren Kömürhan köprüsü ve viyadük çalışması sırasında vincin devrilmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Olay, Elazığ-Malatya sınırında bulunan iki şehri bir birine bağlayan Kömürhan köprüsü mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köprü ve viyadük alanında tünel inşası sırasında kullanılan vinçlerden 1 tanesi devrildi. O sırada işçilerden Muhammed Kuru vincin altında sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri vinç altında kalan işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaparken, hayatını kaybeden işçinin cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkartılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Malatya, Elazığ, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Battal (4 yıl önce)
    Ne madeni ? Altın mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilmiyor musun Hekimhan da demir madenî var ilkokul dan beri anlatırlar Türkiye'deki demir yataklarını
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirin olduğu yerde altın da var. Bakirin olduğu yerde altın da var. Bilmiyor musun? Memleketin her yeri altın madenleriyle dolu. Duymadin mi? Hekimhan da da var. Duymadın mı ? Neyi duydunuz ki? Madenlerin üç beş kuruş karşılığında ecnebilere satıldığını duymadım mi?
    0
    0
    Yanıtla