SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madeni Eşyada 3 Adaylı Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nın genel kurulunda mevcut başkan Cemil Çolak (ilk 2 fotoğrafta sağ baştaki) yeniden başkan seçildi.

Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nın genel kurulu, Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cete, Malatya Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, ASKON Şube Başkanı Ömer Çakmak, çok sayıda esnaf odaları başkanları ile oda üyeleri katıldılar.

ESOB Başkanı Keskin, adaylardan esnafa yakış bir şekilde bir birlerine hitap etmelerini isterken, genel kurulda konuşan Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cete ise Sıhhı işlerle uğraşan oda üyelerinin yapılan çalışma ile artık iş bitirme belgesi imzalayacağını belirterek, yasal düzenlemenin 2 ay içinde çıkmasını beklediklerini söyledi.

Genel kurulda yıllardan beri madeni eşya sektöründe faaliyet gösteren yaşlı esnaflara ise plaket verildi.

Genel kurulda mevcut başkan Cemil Çolak ile birlikte İsmail Fırat ve İzzet Demirci'de aday oldu. Seçim sonucunda 10 oy geçersiz sayılırken, Cemil Çolak 164 oy alarak yeniden başkan seçildi. Adaylardan İzzet Demirci 92 oy, İsmail Fırat ise 76 oy alabildi.

Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası'nın Cemil Çolak başkanlığındaki yönetim kuruluna Bayram Yeşilova, Erdoğan Özpolat, Mahmut Demez, Hacı Mehmet Çiçek, Kerim Pıçakçı ve Ahmet Turan Esen seçildiler. Denetim kuruluna ise Hüseyin Bilinmez, Suat Koç ve İsrafil Demiray getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız