SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MADEP Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:03
MADEP Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin tarafından başlatılan Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) hakkında İmam Hatip Ortaokulu öğrencilere ve velilere konferans verildi. 

Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulunda yapılan programda MADEP kapsamında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Kerem Özmen tarafından, “İslamda İnsana Saygı” konulu konferans verildi.

İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Çolak’ın tarafından ise öğrenci velilerine “İslam’da Çocuğa Saygı” konferansı verildi.

Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nevzat Yıldırım da düzenlenen konferansların ilgi gördüğünü söyledi.

ŞEHİTLİĞE ZİYARET..

Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında öğrenciler Şehitliği ziyaret etti. 

Özal İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmen ve okul idarecileriyle birlikte MADEP kapsamında şehitlere saygı etkinliği düzenlendi. Şehir mezarlığına giden öğrenciler, burada şehit kabirlerini ziyaret ederek, dua okudular. Şehitlikteki şehit fotoğraflarını da inceleyen öğrenciler, zaman zaman hüzünlü anlar yaşadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız