SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MADEP Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:59
MADEP Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, Malatya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) ödül töreni gerçekleştirildi. 

Halk Eğitim Merkez Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Yaptığımız ortak çalışma neticesinde okullarımız duyarlılığı ve öğrencilerimizin hassasiyeti neticesinde projemiz ilgi görmüş yapılan çalışmalar bizi memnun etmiştir. Proje kapsamında bu yıl duygudaşlık kavramı enine boyuna tartışıldı, 2 kavram olarak da duygudaşlık saygı ve öz saygı konuları işlendi. Biz her ay velileri de yapılacak çalışma ve etkinlikler öncesi ilgili konuda mektuplar yollayarak bilgilendiriyoruz. Mektup ile velilerimizi de eğitmiş oluyoruz. Yine 2 ay aralıkla değerlendirme yapıyoruz ve 2 ayın sonunda derece yapan okullarımıza onları onure etmek açısından ödüllendiriyoruz. Bu gün 3 anaokulu, 3 ilkokul ve 3 ortaokulumuza Plaket sunuyoruz ben buradan proje yürütücüsü ortaklarımıza ve okullarımıza veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum onlar bu kavramları yaşayarak öğreniyorlar” dedi.

Daha sonra okullar tarafından hazırlanan köy okullarına imkanları ölçüsünde yardım yapılması, huzur evi ziyaretleri, yaşlı insanlara karşı sorumluluklar konusu, yardımlaşma, şehitleri anma, vatan millet bayrak ve ahlaki değerleri konularının işlendiği slaytlar sunuldu.

Programda empati ve saygı konularında birinci olan okullara plaketleri Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak tarafından verildi.

Komisyon tarafından değerlendirilip saygı konusunda ödüle layık görülen okullar şöyle sıralandı:

Anaokullarında, Ay Yıldız Anaokulu (100), Beyaz Birlik Anaokulu (90), Hanımın Çiftliği Anaokulu (90) puan, İlköğretim okullarında, Polis Amca ilkokulu (100),Yalçın Koreş İlkokulu (100),Gazi İlkokulu (100), Ortaokullarda 91 Bin Dev Ortaokulu ( 100), Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu (100), Mehmet Topsakal Ortaokulu (95) puan.. 

Empati konusunda ise Anaokulları , Kamu Görevlileri Anaokulu (100), Mevhibe Hanım Anaokulu (85),Hanımın Çiftliği Anaokulu (60), İlkokullar Polis Amca İlkokulu (85),Mehmet Topsakal İlkokulu (85),Yalçın Koreş İlkokulu (75) puan.

Ortaokullar: 91.000 Dev Öğrenci Ortaokulu (90),Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu (80),Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu (80) puan.

Törene, Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz, Şube Müdürü Sadun Kılınç ve okul müdürleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız