SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD- EFAD İşbirliği

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:44:10
MAFSAD- EFAD İşbirliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD SODES kapsamında yürüttüğü “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde İdris Eyyüpkoca’yı ağırladı. 

Elazığ Fotoğraf Amatörleri Derneği-EFAD Yönetim Kurulu Üyesi İdris Eyyüpkoca tarafından MAFSAD Dernek merkezinde sunum ve söyleşi gerçekleştirildi.  Elazığ’da yaşayan ve uzun zamandır fotoğraf çeken Eyyüpkoca fotoğraflarını Malatya’daki fotoğrafseverlerin beğenisine sundu. 

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Güray Kuzu etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada Elazığ Fotoğraf Amatörleri Derneği ile ortak çalışmalar yaptıklarını, yakın zamanda Elazığ’a giderek kendisine ait “Arap Atları” ve “Kadraj” adlı iki sunumunu Elazığ’daki fotoğrafseverlerle paylaştıklarını, bu tür etkinliklerin özellikle fotoğrafa  yeni başlayanlar tarafından ilgiyle karşılandığını söyledi.   Bu faaliyet için kendilerini kırmayıp Elazığ’dan gelen EFAD Başkanı Ali Nihat Ulukent’e, sunumu gerçekleştiren Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İdris Eyyüpkoca’ya ve EFAD yönetimine  teşekkürlerini sunan Kuzu, EFAD’la etkinliklerin  devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde EFAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Ulukent’in sunum ve söyleşisinin de MAFSAD bünyesinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız