SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD Ekibi Nemrut Dağı'nda

0
Güncellendi - 2019-08-06 04:08:20
MAFSAD Ekibi Nemrut Dağı'nda
A- A+ PAYLAŞ

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen  Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenen Come and Join Us/Gel Katıl Bize adlı AB projesi çerçevesinde  Nemrut  Dağı Milli Parkına gidildi.

Proje kapsamında gençler ve Mafsad Yönetim Kurulu üyelerinden Yılmaz Konuk ve Özgür Yıldız’ın da bulunduğu ekip, Nemrut dağında tümülüs ve ören yerini gezdiler ve güneşin batışını seyrettiler.

Yürüyüşe katılan Beyza Akyol yaptığı açıklamada, ‘ İlk kez böyle bir etkinliğe katıldım. Nemrut Dağı Milli parkında çok güzel vakit geçirdik güzel fotoğraflar çektik. Güneşin batışını seyrederek de etkinliği tamamladık. Başta etkinliği düzenleyen Mafsad olmak üzere emeği geçen herkese bu güzel günü bizlere yaşattıkları için teşekkür ederim. Bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum’ dedi.

Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk ise yaptığı açıklamasında, ‘Projemizde hedef kitlemiz olan gençlerimizle keyifli bir gün geçirdik. Çok yönlü  bir proje yürütüyoruz. Projedeki amaçlarımız arasında gençlerimizin fotoğraf sanatına olan ilgisini arttırmakta var, projeyi gençlerimizi düşünerek oluşturduk. Bu günde Nemrut Dağı Milli parkındaydık. Önümüzdeki aylarda benzer etkinliklerimiz devam edecek’ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız