SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD Karakaş'ı Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:01
MAFSAD Karakaş'ı Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği bu hafta bol ödüllü Mimar ve Fotoğrafçı Okan Karakaş’ı  ağırladı.

MAFSAD’ın SODES kapsamında yürüttüğü “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde gerçekleştirilen sunuma fotoğrafseverler ilgi gösterdi.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan yaptığı açıklamada, Fotoğraf Aşkına Projesi kapsamında oluşturulan SODES Fehmi Kolçak Atölyesinde her hafta değerli bir fotoğrafçıyı sanatseverlerle buluşturduklarını, bu hafta konuk olarak Mimar ve Fotoğrafçı  Okan Karakaş’ı ağırladıklarını, Karakaş’ın fotoğraflarının gerçekten etkileyici ve mesaj içeren fotoğraflar olduğunu, bu fotoğrafları sayesinde Okan Karakaş’ın birçok ödül aldığını söyleyerek  sunumundan dolayı Dernek yönetimi adına Karakaş’a teşekkür etti.  

Okan Karakaş sunumun keyifli geçtiğini ve  katılımcıların zevk aldığını belirterek MAFSAD’a teşekkürlerini bildirdi.

Sunumu keyifle izleyen sanatsever Burcu Çalışkan “Her hafta birbirinden değerli fotoğrafçıları bizlerle buluşturan MAFSAD’a, bu güzel fotoğrafları bizlere sunan Sayın Okan Karakaş’a emeklerinden dolayı teşekkür  ediyorum. Malatya’da fotoğraf sanatının gelişmesi için emek harcayan MAFSAD’ın etkinliklerini beğenerek takip ediyorum. Bu tür faaliyetlerle MAFSAD’ın  diğer derneklere örnek olduğunu düşünüyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız