SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD Yönetiminden Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-11-10 02:25:16
MAFSAD Yönetiminden Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

MAFSAD Yönetimi, Mustafa Toprak’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. MAFSAD Başkanı İnan Orhan temel fotoğraf, ileri fotoğraf, photoshop, düğün fotoğrafçılığı, kısa film/senaryo vb. Dernek faaliyet alanına giren konularda yılın belli dönemlerinde kurslar gerçekleştirdiklerini, bunun yanında sergi, sunum-söyleşi, atölye çalışması, teknik geziler, doğa ve fotoğraf gezileri, fotoğraf okumaları gibi birçok faaliyet yaptıklarını belirtti. MAFSAD olarak sanatsal projelerin yanında sosyal içerikli projeler de yürüttüklerini aktaran Orhan, ayrıca Malatya’nın tanıtımına yönelik projeleri de hayata geçirdiklerini ve çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Dernek başkanı, 2015 ve 2016 yıllarında, Akçadağ’a bağlı Levent Vadisinde, Fırat Kalkınma Ajansının finansman desteği ve birçok kamu kurumu/STK ile firmanın katkısıyla uluslararası katılımlı Fotokamp düzenlediklerini, Alman Hava Yollarına bağlı bir dergide bu fotokampa vurgu yapıldığını, Türkiye’de katılınabilecek organizasyonlar listesinde “Malatya’nın Akçadağ İlçesine bağlı Levent Vadisi Fotokampı”nın özellikle vurgulandığını, buna benzer çok olumlu geribildirimlerin alındığını, bu sebeple Fotokampın amacına ulaşmaya başladığını ifade ederek, 2017 yılında da Arapgir ilçesinde 3.Uluslararası Malatya Fotokamp projesini hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fotokamp için Arapgir’in isabetli bir tercih olduğunu söyleyerek, MAFSAD yönetimini yaptığı güzel çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Bülten

mafsad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız