SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'da Sunum Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:18
MAFSAD'da Sunum Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Fotoğraf sanatçısı Onur Fendoğlu fotoğraf sunumu yaptı. 

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) SODES kapsamında yürüttüğü “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde ressam ve fotoğraf sanatçısı Onur Fendoğlu ağırlandı. Fendoğlu’nun fotoğrafları çok ilgi gördü.

SODES Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesinde gerçekleştirilen sunuma 55 kişi katıldı. Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte Onur Fendoğlu, ülkemizin farklı yerlerinde çekilmiş birçok fotoğrafını sundu. Sunumun sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Fendoğlu, bu organizasyon için MAFSAD ekibine teşekkür etti.

MAFSAD Başkan İnan Orhan ise, Fendoğlu’nun başarılı bir görsel sunum hazırladığını, Malatya için, sanat için Fendoğlu’nun çok ciddi bir kazanım olduğunu, kendilerini kırmayıp MAFSAD’a geldiği için Fendoğlu’na çok teşekkür etti.

SODES kapsamında yürüttükleri “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde bu tür sunum söyleşi faaliyetlerinin devam edeceğini hatırlatan Orhan, isteyen herkesin bu etkinliklere katılabileceğini sözlerine ekledi.

MAFSAD üyesi Berk Kırlangıç da, sunuşu, özetlemesi ve geri beslemesi çok iyi olan bu sunumu sanatçının başarılı performansı ve etkili aktarımı sayesinde zevkle izlediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız