SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-06-27 20:55:11
MAFSAD'dan Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimlerine katılan kursiyerler belgelerini aldılar.

Kurs hakkında bilgi veren Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Berk Kırlangıç, fotoğraf eğitimine ilginin yoğun olduğunu, bu talebe karşılık vermek için yılın belli dönemlerinde kurslar açtıklarını belirtti. Bu kapsamda bir sonraki eğitimin Eylül ayı gibi gerçekleştireceklerini, eğitimlere katılmak isteyenlerin dernek merkezine gelerek veya derneğin sosyal medya hesaplarından bilgi alabileceklerini ifade etti.

1.gün MAFSAD’ın dernek merkezinde, Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesi’nde Dernek başkanı İnan Orhan ve dernek üyesi ve fotoğraf eğitmeni Uğur Kahraman eşliğinde gerçekleştirilen temel fotoğraf eğitiminin ardından, kursun pratik kısmı olan 2. günü Malatya iline Bağlı Akçadağ ilçesinde gerçekleştirildi. Kursiyerler eğitim son günü dernek merkezinde Eğitmen Uğur Kahraman eşliğinde Lightroom ve Photoshop ile çekmiş oldukları fotoğrafları düzenlediler. Eğitim boyunca temel fotoğraf bilgisi, ışık kullanımı, stüdyo yardımcı araçları ve de stüdyo ışıkları hakkında kursiyerler bilgi aldılar.

Bülten

Pano01t

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız