SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD Fotokampı Değerlendirdi

0
Güncellendi - 2016-06-13 03:12:08
MAFSAD Fotokampı Değerlendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Derneği olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Fotokamp için değerlendirme toplantısı yapıldı. MAFSAD dernek merkezinde yapılan toplantıya Fotokampta görev alanlar katıldı.

MAFSAD tarafından 2-5 Haziran 2016 tarihleri arasında Malatya’nın Akçadağ İlçesine bağlı Levent Vadisi'nde, Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle gerçekleştirilen ve Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ Belediyesi, İnönü Üniversitesi, MASKİ, Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, ANKA Derneği, Parantez Eğitim Kurumları, Volkswagen Miram Otomotiv, Karakaya Oto Bakım Merkezi, Queen Gayrimenkul, Piramit Müzik Merkezi, Yazıhan Kültür Sanat ve Eğitim Derneği-YAZDER, Fırat EDAŞ, Türk Kızılayı, Türk Hava Kurumu, birçok özel firma ve STK tarafından katkı sağlanan 2.Uluslararası Malatya Fotokamp için yapılan değerlendirmede ufak tefek aksaklıklar dışında başarılı bir organizasyona imza atıldığı noktasında bir görüş birlikteliği sağlandı.

MAFSAD Başkan Yardımcısı Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada Fehmi Kolçak anısına gerçekleştirdikleri Fotokampın, özelde Levent Vadisi, genelde de Malatya’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapıldığını ve her geçen yıl bu amaca daha iyi bir şekilde hizmet ettiğini belirtti. Konuk, Fotokamp ekibinin güzel bir çalışmaya imza attığını, 4 gün boyunca Levent Vadisinde doğayla başbaşa birçok etkinlik gerçekleştirildiğini, katılımcıların kamptan çoğunlukla memnun ayrıldığını, bu yıl yaşanan ufak tefek aksaklıkların önümüzdeki yıl tekrar yaşanmaması için birtakım tedbirlerin konuşulduğunu söyledi. Fotokampın Malatya için önem arz eden marka bir organizasyon haline gelebileceğini aktaran Konuk, başta Fırat Kalkınma Ajansı olmak üzere Fotokamp için katkı sağlayan her kurum/STK/firma ve kişiye, ayrıca çalışma ekibinde bulunan arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

Yapılan değerlendirmenin ardından katkılarından dolayı çalışma ekibinde yer alanlara Fotokamp anısına plaket takdim edildi.

Bülten

mafsad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız