SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:41
MAFSAD'dan Kurs
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Fotoğraf Sanatçıları Derneği (MAFSAD) Başkanı Nihan Aladağ, temel fotoğrafçılık eğitimi kapsamında 60 kişiye fotoğrafçılık kursu düzenlendiğini bildirdi. 
     
Aladağ, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce 4 kez fotoğrafçılık eğitimi verdiklerini belirterek, 5'incisi için de kurs başlattıklarını belirtti. Kursun, 8 haftalık bir süreyi kapsadığını ifade eden Aladağ, teorik eğitimin yanı sıra dış mekanlarda da pratik eğitimlerin verileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 
     
''Cumartesi ilk eğitimi verilen kursa 60 fotoğraf meraklısı katılıyor. İlk derste, fotoğraf makineleri, ışık, enstantane, asa değerleri, bir sonraki hafta objektifler, ışık bilgisi, son iki hafta kompozisyon dersi alınacak. En son da bir eğitim gezimiz olacak. Yeni başlayan arkadaşlar makineleriyle birlikte gelecek, hep beraber bir grup olarak bir çekime çıkacağız.'' 
     
Aladağ, fotoğrafçılık kursunda, Ankara'dan fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel ile İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) yönetim kurulu üyesi ve fotoğraf sanatçısı Ali İlker Elçi'nin de eğitim vereceğini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız