SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Nemrut Gezisi

0
Güncellendi - 2019-08-05 21:27:18
MAFSAD'dan Nemrut Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD gençleri Nemrut Dağı Milli Parkına götürüyor.

T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenen Come and Join Us/Gel Katıl Bize adlı AB projesi çerçevesinde gençlerle Nemrut Gezisi  yapılacak.

Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada Come and Join Us/Gel Katıl Bize adlı proje kapsamında gençlerin katılabileceği Pütürge, Arapgir, Darende, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe  gezileri düzenleyeceklerini belirtti. İlk olarak bölgenin yoğun talep gören Nemrut Dağı Milli Parkına gençleri götüreceklerini ifade eden konuk bu geziler sayesinde gençlerin hem kendi çevrelerini, doğalarını ve kültürlerini tanıyacaklarını, hem de doğayla ilgili fotoğraflar çekeceklerini sözlerine ekledi.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan da konuyla ilgili yaptığı konuşmada, Proje kapsamında yapılacak olan gezilerde çekilen fotoğrafların proje bitiminde bir sergi olarak değerlendirilip Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 10 ilde sergileneceğini ve bu sayede doğa bilinciyle çekilmiş fotoğrafların birçok kişiye ulaşacağını belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız