SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Ş.Urfa Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:54
MAFSAD'dan Ş.Urfa Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyeleri Şanlıurfa ve Halfeti’yi gezdiler. 

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda gezi organizatörü Yılmaz Konuk, geziyle ilgili bilgi verdi. Konuk, günübirlik gerçekleştirilen Halfeti ve Şunlıurfa gezisinin çok keyifli geçtiğini, katılımcıların çok uyumlu olduğunu belirtti.

25 kişilik bir grupla yola çıkan MAFSAD ekibine, Mersin ilinden de katılımcılar dahil oldu. Eski Halfeti’yi gezip, tekne turu yapan katılımcılar, Fırat’a, Rum Kale’ye, Batık Şehre hayran kaldılar. Daha sonra Şanlıurfa’ya geçen grup Balıklıgöl, Kale ve eski çarşıları gezip, buradaki otantik dükkanlardan çay, salça, nar ekşisi, isot ve pul biber gibi yöreye özgü yiyeceklerden satın aldılar.

Gezi katılımcılarından Esen Özdemir, Şanlıurfa’ya ilk defa gittiğini ve Şanlıurfa’nın çok düzenli ve temiz olduğunu, aynı zamanda tarihi eserlerle dolu açık hava müzesini andıran bir şehir olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız