SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Söyleşi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:48
MAFSAD'dan Söyleşi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD)’ın SODES kapsamında yürüttüğü “Fotoğraf Aşkına Projesi” çerçevesinde  “Kuş Gözlemciliği ve Ornito Fotoğrafçılık” üzerine bir sunum ve söyleşi çalışması gerçekleştirecek. 

Konuya ilişkin olarak dernekten yapılan açıklama şöyle:

"04.01.2014 Cumartesi günü MAFSAD’ın,  SODES  Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesi’nde saat 15.30 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Kuş Gözlemciliği ve Ornito Fotoğrafçılık etkinliğine fotoğraf severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

Konu ile ilgili Kuş gözlemcisi Hıdır Kılınç ve Mustafa Çoban'ın gerçekleştireceği söyleşi sonrası Ornito Fotoğrafçılık ile ilgili Koray Kutlutürk'ün fotoğraf sunusu olacaktır.                    

Etkinliğe tüm dernek üyeleri ve fotoğraf dostları davetlidir.

Yer: Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD). İzzetiye Mah. Hamikoğlu Sok. Ömer Aydın Apt.altı. No:44 Malatya (Malatya Valiliğinden kuaförler ve kumaşçılar sokağına giden yoldan devam edip meşhur Çınar Ağacı’na ulaşacak, Çınar’dan sağa dönüp 100 metre ilerledikten sonra sağda MAFSAD’ı bulacaksınız).

İletişim: facebook/MAFSAD.

Tarih: 4 Ocak 2014 C.tesi

Saat: 15.30-17.00 

Etkinlik için 0 505 350 68 72 nolu telefonla irtibat kurabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız