SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'tan Fotoğraf Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:58:31
MAFSAD'tan Fotoğraf Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD), 2013-2014 dönemini üyelerinin karma fotoğraflarından oluşan bir sunumla açtı.

Yeni dönemde birçok etkinlik yapmayı planlayan MAFSAD, 2013-2014 dönemini yaptığı fotoğraf sunumuyla açtı. Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden sanatçı ve akademisyen merhum Fehmi Kolçak’ın anısına gerçekleştirilen karma fotoğraf sunumu büyük beğeni kazandı. MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan, yeni dönemi karma fotoğraf sunumu ile açtıklarını belirterek, “Dönem açılışını böyle bir karma sergiyle yapmak ve etkinliği, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu kaybettiğimiz değerli dostumuz, hocamız Fehmi Kolçak anısına gerçekleştirmiş olmak bizler için onur vericidir” dedi.

Orhan, yeni dönemde her hafta bir etkinlik gerçekleştireceklerini belirterek, fotoğraf ve sinema sanatı adına ses getirecek çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

SUNUMDA 120 FOTOĞRAF YER ALDI

MAFSAD’ın yeni çalışma ofisinde gerçekleşen sunumda 120 fotoğraf beğeniye sunuldu. Fehmi Kolçak, Ayhan Aydaş, Ayşe Açıl, Dilek Eke, Erkan Bahçe, Feramuz Karaca, Fuat Yetkin, Güray Kuzu, Haldun Erişmiş, Hüseyin Selçuk, İnan Orhan, İsmail Evren, Kasım Gümüş, Koray Kutlutürk, Nihan Aladağ, Nur Aladağ, Onur Albayrak, Rıza Parlak, Seda Sayın, Tahir Ünver, Tuncay Özdemir, Umut Yalçın, Yaman Evren ve Yılmaz Konuk’un çektiği fotoğraflar büyük ilgi gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız