SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Magandalar Terör Estirdi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:03
Magandalar Terör Estirdi!
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi maç sonrasında sokaklara çıkan taraftarlar arasındaki silahlı mangandalar korku ve panik yaşatırken, bir kişi silahla hafif yaralandı, bir eve de 6 mermi isabet etti. Can kaybı olmaması şans olarak nitelendirildi.

EVLERE 6 İSABET..

Fenerbahçe-Galatasaray maçının bitiminden sonra sevinç gösterisinde bulunan taraftarlar arasına magandalarda karıştı. Saat 21.00 sularında Malatya merkez İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Caddesi 40 nolu apartmanın önünde seyir halindeki bir araç içerisinde peş peşe 6 el tabanca ile ateş açıldı. Tabancadan çıkan kurşunlar 2 katlı bir evin üst katındaki camını delip içeri girerken, şans eseri kimse yaralanmadı. Diğer 2 kurşun ise yine evin pencere altındaki duvarına denk geldi. 3 kurşun ise bitişikteki apartmanın 3. katındaki evin balkonuna ve 2 balkon altına ve 2. kattaki evin pencere kenarındaki duvarlara isabet etti.

BU KEZ VALİLİK ARKASINDA..

İkinci olay ise saat 21.25 sularında  Valilik arasındaki Battalgazi Belediyesi ek hizmet binasının bulunduğu Mıh Osman Sokağında meydana geldi. Burada ise kimliği belirlenemeyen bir kişi tabanca ile 3 el ateş etti. Polis ekipleri olay yerinde boş kovanları bulurken, 1 adet dolu fişek elde etti. Görgü tanıklarının bir gencin, bazı kişilerce kovalanırken silah sesleri duyduklarını bildirdiler.

Polis olayla ilgili araştırmasını sürdürürken, saat 24.00 sıralarında Malatya Devlet Hastanesi’ne omuzundan mermiyle yaralanmış bir genç başvurdu. Hastaneye babasıyla gelen 21 yaşındaki Ahmet S. adlı gencin, Mıh Osman Sokağı’ndaki olayda yaralandığı, kurşun sıyırdığı için önce evine gittiği, daha sonra hastaneye getirildiği öğrenildi. 

SAMANLI MAHALLESİ’NDE..

Malatya’da üçüncü maganda olayı ise yine gece saat 22.20 sularında merkez Samanlı Mahallesinde Ay Sokak üzerinde meydana geldi ve polis ekipleri çok sayıda boş av tüfeği kartuşları buldu.

Olaylarda kurşunların vatandaşlara isabet etmemesi büyük bir şans eseri olarak değerlendirildi.

Emniyet ekipleri kimliği meçhul magandaları belirlemek ve yakalamak için soruşturmasını sürdürüyor.

BİR YARALI DA ÖZALPER’DEN..

Diğer yandan, saat 23.00 sıralarında Özalper Mahallesi’ndeki sağlık ocağı civarında silahla yaralanmış Alican A. adlı şahıs da Malatya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, bu olayla ilgili soruşturmaya başlanırken, olayın maç sonrası çıkan bir kavgada mı yoksa maganda kurşunuyla mı meydana geldiği araştırılıyor.

MEYDANDA GERGİNLİK..

Bu arada, şehir merkezinde sevinç gösterisinde bulunan Fenerbahçe taraftarlarına zaman zaman Malatyaspor taraftarı oldukları iddia edilen bazı gruplar saldırıda bulunmak istedi ve kısa süreli arbedeler yaşandı. Emniyet ekipleri taraftarlar arasındaki sürtüşmelere kısa sürede müdahale etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız