SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Magandalık Yakışmaz' Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, Türkiye- Almanya maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, kutlamaya vesile olacak sonuç halinde, bunun silahla kutlanmaması uyarısında bulundu.

Bu konuda yapılan yazılı açıklama şöyle:

"25.06.2008 günü saat 21.45 te oynanacak olan Türkiye – Almanya 2008 Avrupa Şampiyonası Yarı Final Karşılaşması ile ilgili olarak;

Sevinirken silah kullanmayalım. Silahla başka insanların hayatını tehdit edecek şekilde bir kutlamaya kesinlikle kalkmayalım. Bilinçsizce yapılan davranışlar nedeniyle Sevinç gösterilerinin acı olaylara dönüşmesine meydan vermeyelim. Hiç kimsenin bu coşkuya ve sevince gölge düşürmesine izin vermeyelim. Sonuç ne olursa olsun dostluğun kazanılmasını diliyoruz. Silahla sevinmenin yasalarımızca da suç sayıldığı gibi böyle bir kabalık, hatta magandalık insanlığımıza da yakışmaz. Sonuç olarak SPORUN BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN SEMBOLÜ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM ve SEVİNCİMİZİ SİLAHLARLA DEĞİLDE DÜĞÜN HAVASINDA DAVULLARLA HALAYLARLA TÜRKİYE’YE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KUTLAYALIM.

Ayrıca ilimizde vatandaşlarımızın bu tarz kutlamaların yoğun olduğu yerlerde pencere ve balkon kenarlarında durmamaları ve maç sonrası galip gelmemiz durumunda tüm ekiplerimiz sokaklarda ve caddelerde olacaklardır. Havaya rast gele ateş açanlara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmaları ve hemen 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabilecekleri gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız