SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mağazada Müşteriler Kavga Etti, 1 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2019-04-23 03:34:32
Mağazada Müşteriler Kavga Etti, 1 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir mağazada iki müşteri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Büyük Hüseyin Bey Mahallesi Turfanda Sokakta saat 18.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen N.A.M. ile M.K. bir alışveriş mağazasında karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada M.K. vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri sonucunda ağır yaralandı. Mağaza çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan M.K.'nın sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken M.K.'yı bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinde ticari bir taksiye binerek kayıplara karışan N.A.M.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Büyük Hüseyinbey Mah Turfanda sk. dedikten sonra da şöyle yazsaydınız da millet aydınlansın. CEZMİ KARTAY'I KIŞLA CAD.ne bağlayan sk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz eskiden böyle degildik! (5 yıl önce)
    İnsanlar can almak için bir birleriyle yarışır oldu yazık be ailelerinizi hiç düşünüyorsunuz kardeşçe yaşamak varken bu bana neden baktı yok şu benim hakkımda böyle konuşmuş nereye gidiyoruz özellikle dizilerde etkili oluyo bu zamanda nasıl çocuk buyutecegiz die korkar olduk Allah bütün insanlığa akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla