SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mağdur Edildiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yamaç Mahallesi’nde süren kentsel dönüşüm projesi kapsamında, bölge halkının mağdur edildiğini savunan SP ve BBP’liler, mahallede düzenledikleri toplantı ile sorunları dinlediler. 

Yamaç Mahallesi’nde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Programı çerçevesinde bölgede evleri bulunan vatandaşlar ile bir araya gelen siyasiler, hükümeti eleştirdiler. SP ve BBP’den oluşan 'milli ittifak' adayları ile birlikte Yamaç Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, bölge halkının mağdur edildiğini savunarak yetkililere tepki gösterdi.

Asiltürk, kendilerini dinleyen Yamaç Mahallesi sakinlerine de sitem ederek, her seçimde bölgede iktidar partisinin büyük oranda desteklendiğini söyledi. Asiltürk, “Hiç kusura bakmayınız. Kur'anda diyor ki; 'insanın başına gelen iki eliyle yaptığındandır'” dedi.

Asiltürk, sandıkta gerekli tepkilerin verilmesi durumunda sorunların ortadan kalkacağını kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından mahalle halkı da söz alarak mağdur edildiklerini öne sürdüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız