SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mağdur Etmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:58:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, “İki hastanenin yerinin verilmesi konusunda önceden yapılmış protokol var ortada. Protokol iptal edilemez. Ancak, şehrin batı yakasına semt polikliniği yapıp, bu bölgedeki insanları mağdur etmeyeceğiz” dedi. 

Malatya Devlet ile Beydağı Devlet Hastaneleri yerlerinin TOKİ’ye verilip, TOKİ’nin ise şeker arazisine yeni hastane yapması konusunda görüşlerini açıklayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, “İki hastanenin yerinin verilmesi konusunda önceden yapılmış protokol var ortada. 2 devlet hastanesi yeri verilecek ve yerine yeni hastane yapılacak. Bu protokol halen geçerlidir” ifadelerini kullandı.

“Biz hastalarımızı 4-6 kişilik odalarda yatırmak istemiyoruz” diyen Özdemir, “Şehrin batısındaki devlet hastanesi binası çok eski. Tuvaletsiz ve banyosuz odalar artık uygun değil. Standartları yüksek yerlerde hizmet vermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu. Özdemir, daha sonra şunları söyledi:

“Şehrin batı yakasına semt polikliniği kurup, halkımızın ayakta günü birlik tedavileri yapılacak. Yatış ve ameliyatlar yeni hastanede yapılacak. Yoğun bakımlar yeni hastanede olacak. Yeni hastaneyi görmeden, eski hastane de devam etsin denmesinden yana değiliz. Yeni hastanenin görülmesi lazım diyoruz. Yeni hastanemizle sağlıkta hangi standartlara geldiğimizi göreceğiz. Çıtamızı ne kadar yükselttiğimizi gördükten sonra, yeni hastaneye rağbet olacağını ümit ediyoruz.”

Özdemir, standartları yüksek yeni devlet hastanesinin 2013 yılının sonbaharında hizmete sunulmasıyla özel hastanelerin de standartlarını yükseltmek için çaba göstereceklerine inandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız