SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Mağdur İken Cezalandırıldık''

A- A+ PAYLAŞ

Ligin 2. haftası oynanan Malatyaspor-Elazığspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Malatyaspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesi Malatyaspor Kulübünün tepkisine yol açtı. AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt ise "Malatyaspor'un sahipsiz olmadığını" öne sürdü.

CEZAYA TEPKİ..
Kulüpten yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na verilen 4 sayfalık savunmada olayların çıkış sebebinin Malatyaspor olmadığının anlatılmasına karşın, mağdur edilen tarafın Malatyaspor olduğu belirtildi.

Malatyaspor’a temsilci raporlarıyla ceza verildiği ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

“Maç bitiminde saha dışından taraftarlarımızın oturduğu bölüme yağan taşlar nedeniyle, taraftarlarımızın ve o bölümde görevli polisler kendilerini korumak için koltukları sökmüş ve siper yapmışlardır. Bu yeterli olmayınca tahliye kapıları açılmış ve taraftarlarımız sahaya kaçmak zorunda kalmışlardır. Kulübümüz maç öncesi aynı yerden geçmiş yıllardaki maçlarda taraftarlarımıza taş atıldığını belirterek önlem alınmasını istemiş; maalesef gerekli önlemler alınmamıştır.

Bu olayda tamamen mağdur olan taraf Malatyaspor iken, ceza gören taraf da Malatyaspor olmuştur. Malatyaspor’dan zararın tazmini de talep edilmektedir. Koltuklardan bir kısmı kendini korumak zorunda kalan emniyet mensuplarınca kırılmıştır.

Adil olmayan bir karar alındığını düşünüyoruz. Malatyaspor Tahkim Kurulu’na başvurup mağduriyetinin giderilmesini talep edecektir”

Elazığ Atatürk Stadı’nda olayların Malatyaspor kulübünün iddia ettiği gibi geliştiğini, foto muhabiri Ali Yenier’in objektifine yansıdı. (Üstteki fotoğraflar)

MİLLETVEKİLİ GÜRLEDİ!..
Bu arada, Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği'ni ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, Malatyaspor'a çeşitli haksızlıklar yapıldığını belirterek, bunun son örneğinin Elazığspor-Malatyaspor maçında yaşandığını ifade etti.

Elazığspor maçında bu kentin Emniyet Müdürü'nün Elazığspor lehine davranışlar sergilediğini söyleyen Başkurt, "Kimse Malatyaspor'u yalnız sanmasın. Her zaman Malatyaspor'un yanındayız" dedi.

Başkurt, Malatyaspor üzerinde siyaset yapılmasına da karşı olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız