SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mağdur Olmalarını İstemeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Dörtyol esnafının otopark yasağının kaldırılması talebi ve Alışveriş Merkezini (AVM) kayırma iddilarına cevap verip, "Biz hiçbir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, basın mensuplarının sorusu üzerine, Dörtyol İnönü Caddesi esnaflarının otoparka izin verilmemesi ve AVM'ye destek verdiği, bu nedenlerle işlerinin azaldığı şeklindeki iddialarına karşılık şunları söyledi. "Bizim özel bir firmaya ve şahsı desteklememiz söz konusu olamaz. Alış veriş merkezleri Türkiye'nin her tarafından yaygınlaşan yapılardır. Arz talep olarak da görebilirsiniz. Ancak biz esnaflarımızın mağdur olmaması adına her türlü desteği gösteriyoruz. Özellikle şehir
merkezindeki yaptığımız çalışmalar hep esnafımız ve vatandaşlarımız içindir. Bizim yasal olarak alış veriş merkezlerini iptal etmek gibi yetki bizlerde değildir. Ayrıca, belediye otobüslerinde güzergah yazılırkan AVM yazılmasında sakınca varsa, onu arkadaşlarla görüşür değerlendiririz. Oradaki AVM'nin tam ismi bile yazılmamış. Tabelaya sadece AVM eklenmiş. Ancak bunda bir yanlışlık varsa oturur görüşürüz. Biz hiçbir esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz" ifadelerini kullandı.

Dörtyol İnönü Caddesi esnafı dün kepenk kapatıp basın açıklaması yaparak, belediyenin cadde üzerinde otoparka izin vermemesi ve AVM'yi kayırması nedeniyle işlerinin azaldığını iddia etmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız