SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAGEP Antalya'da Toplanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MAGEP olan Malatya Gelişme Platformu, bu yılın 2. dönem toplantısını 7-9 Nisan arasında Antalya'da yapacak.

İş adamları, bazı eski bakanlar ve yüksek bürokratlardan oluşan platform üyelerinin katılımı, Tur-med organizasyonu ile Larespark Hotel'de düzenlenecek toplantıya, Antalya'da kurulu Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ev sahipliği yapacak. MAGEP Yol Haritası'nın tartışılacağı, misyon, vizyon ve ilkelerin irdeleneceği toplantıda bir yandan da çalışma grupları proje sunumlarını gerçekleştirecek.

Malatyalı ya da Malatya gönüllüsü platform üyeleri daha çok İstanbul ve Ankara'daki üyelerden oluşuyor.

MAGEP, bu yılın ilk toplantısını Şubat ayının ilk haftasında, hemşehrimiz Yaşar Öncan'a ait olan Bolu'daki Koru Motel'de yapmıştı.

MAGEP NASIL OLUŞTURULDU?
Amacı; Malatya ve Malatyalılar ile Malatya'ya gönül verenlerin yurtiçi veya yurtdışında sosyal kültürel ve ekonomik gelişimlerinin sağlanmasına yönelik düşünce uygulama ve işbirliğinin değelendirilmesinin yapılması, bu düşüncelerin hayat bulabilmesi için ortak paydanın oluşturulabileceği bir ortamın sağlanması olan MAGEP, Prof.Dr. Mustafa Yalınkılıç (Milli Parklar Genel Müdürü), Fizik Müh. Dr. Mustafa Kemal Akgül (Milli Prodüktivite eski genel sekreteri) ve iş adamı Necdet Bolcal tarafından aktivite edildi. Ancak MAGEP dernek, vakıf veya sivil toplum kuruluşu hüviyetinde olmayan bir platform.

Bu kuruluş hakkında daha geniş bilgi www.magep.gen.tr web sitesinden elde edilebiliyor.

FOTOĞRAF: Bolu'da Şubat ayında yapılan MAGEP toplantısına katılanlar toplu halde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız