SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mağlubiyeti Telafi Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-01 02:54:19
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Altınordu deplasmanında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, Pazar akşamı Malatya'da oynanacak maçta Balıkesirspor karşısında alacakları galibiyetle mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, “Altınordu mağlubiyetini İzmir Atatürk soyunma odasında bıraktık. Çünkü maçlar devam ediyor. Önümüzde zorlu bir maç var. Ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet ile hatalarımızı yakından gördük. Gönül isterdi ki üç puan veya bir puan ile dönelim. İstikrarımızın sürmesi adına ama olmadı” dedi.

Ravcı, ligin uzun bir maraton olduğunu ve hedeflerine ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “ Bu lig uzun bir maraton, İlerleyen haftalarda yine mağlubiyet göreceğiz. Dünyada hiçbir takım yok ki, ligde bütün maçlarını kazansın. Oynanacak birçok maçımız var. Önemli olan sezon sonunda hedefimize ulaşmak. Bu maçtan dolayı gayet üzgünüz. Önümüzde bu maçı telafi edecek bir Balıkesirspor maçı var. Bütün çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz. İnşallah bu maçtan üç puanla ayrılarak, alınan mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Alacağımız galibiyet ile taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

Karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını dile getiren Ravcı, “Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Hem futbolcu kişilikleri ile hem de karakteriyle düzgün çocuklar kadromuzda yer alıyor. Ligde bu kadro ile yapamayacağımı şey yoktur. Altınordu mağlubiyeti bir kazaydı. Futbolcu kardeşlerimizin de beklemediği bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum. Biz kadromuzda bulunan oyuncularımıza güveniyoruz. Bu işi başaracaklarına canı gönülden inanıyoruz. Önümüzde şimdi Balıkesirspor maçı var. Futbolcu kardeşlerimiz bütün konsantrasyonları bu maça ayırdı. Zorlu maçtan üç puanla ayrılarak, camiamızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

Ravcı, U21 takımının başarısını da değerlendirerek, şunları kaydetti:

“Çocuklarla yakından ilgilenmek, o çocukların moral ve motivasyonlarını arttırıyor. Alt yapı sorumlusu Mehmet Maden’de gerekli olan desteği alt yapıya sağlıyor. Hep birlikte hem A takımı hem de genç takımı, başarıya ulaştırmak istiyoruz. Alt yapıda genç yetenekli kardeşlerimiz var. Son olarak Altınordu U21 takımıyla oynanan maçı da izledik. Çok güzel bir mücadele çıkardılar. Güzel bir sonuçla sahadan ayrılarak, liderliklerini devam ettirdiler. Öncelikle onları tebrik ediyorum. Gençlerimizin başarılı olması bizi çok mutlu ediyor. Yakaladıkları başarı sonunda özgüvenleri daha çok artıyor. Zaten alt yapıdan yeteri kadar A takımla çalışma imkanı bulabiliyorlar. Onların burada çalışmalara dahil olmaları, kendilerine çok şey katıyor. Gelecek için umut veren genç kardeşlerimiz var. Kiraya verdiğimiz futbolcular var. Yeni Malatyaspor’un geleceği açısından çok önemli işler bunlar. U21 takımın hocalarını ve futbolcularını tekrar tebrik ediyorum. İnşallah genç kardeşlerimiz hem maçlarını kazanacaklar, hem de gelişimlerini tamamlayarak, ilerisi dönemler için Malatyaspor’a iyi birer futbolcular olarak yetişecekler.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İbrahim (7 yıl önce)
    Şampiyon olacaksan zaten sahanda oynuyacağın maçları almak zorundasın.Bu hafta alınacak galibiyet Altınordu mağlubiyetinin telafisi anlamına gelmez.Gene söylüyorum.Altınordu maçı herhangi bir maç değildi.Ayrıca cemal adlı yorumcunun belirttiği , benim de hemen hemen tüm maçlarını seyrettiğim 1983 yılındaki Malatyaspor o yıl namağlup olarak şampiyon olmuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    Malatyaspor 1983 de namağlup 1.lige çıkmıştı.sayın ravcı.malatya dünya haritasından silinmiş mi.
    0
    0
    Yanıtla