SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahalle Çamur İçinde'

0
Güncellendi - 2019-12-09 21:04:58
'Mahalle Çamur İçinde'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçesine bağlı Kiltepe Mahallesinde doğalgaz yapımı nedeniyle mahalle halkı çamurdan sıkıntı çektiklerini bildirdi.

Mağdur olduklarını iddia eden Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş , “Geçtiğimiz aylarda Kiltepe Mahallesi Ayverdi sokak ve 6 sokağımızda doğalgaz alt yapı çalışmaları yapımı var. Ama doğalgaz alt yapısını yapanlar, kaç gün geçmesine rağmen hala işi bitirmediler."ifadelerini kullandı.

Muhtar Demirtaş, “Doğalgazın gelmesini bir yıldır bekliyorduk. Ama şimdi kış mevsimde yapılıyor. Mahallemiz çamur içinde. Vatandaşlarımız mağdur oluyor. Bizi göreve seçen insanlarımız bize sorunlarını iletip, çamurdan kurtulmak istediklerini söylüyorlar. Doğalgaz şirketi burayı kazdı ama mucur dökmesi gerekirken yapmıyor. Mahallemizde alt sokaklar perişan durumda. Yetkililerle bir türlü iletişim sağlayamadık. Muhtar olarak muhatap bulamıyoruz. Yetkili firma doğalgaz yapacağız diye kazdı ama burada su ve kanalizasyon boruları patladı. Doğalgaz inşaatının biran önce bitirilmesini bekliyoruz. Biran önce yollarımız çamurdan kurtarılmalıdır.” şeklinde konuştu.

Ayverdi sokakta yaşayan Yusuf Yücekaya ise, “Mahallemizde doğalgaz çalışması var ama bakıyoruz iş yavaş gidiyor. Adamlar geldi kazdı bitirmeden gittiler. Şimdi her yer çamur içinde sizlerde görüyorsunuz biran önce doğalgaz çalışmasın bitirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız