SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahalle Rahat Nefes Aldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:09
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kadir Yoldaş Yazıhan Mahallelerinde yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yazıhan'da asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Durucasu Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Yazıhan’da da ayrı ayrı mahallelerde çalışmalara devam edildi. Yazıhan Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert yaptığı açıklamada, "Asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde başladı. Yazıhan ve Durucasu olmak üzere aynı anda ayrı ayrı mahallelerde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Kömüşhan-Yazıhan, Mısırdere-Buzluk arası, Böğürtlen Mahallesi'nde 1 km kırıcı ile yol açma çalışması ve diğer mahallelerimizde de yol açma ve asfaltlama çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Mısırdere Mahallesinden geçen grup mahalle yolları da zemin hazırlığı yapıldıktan sonra asfaltlanarak hizmete açılacak. Ekiplerimiz zemin hazırlığı tamamlanan yolları tamamlamadan ilçemizden ayrılmayacak'' dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Öztürk ise, “İlçemizde yıllardır birçok soruna neden olan Durucasu Mahallesi- Kurugöl arası yolun genişletme ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ağoğlan mevkiinden başlayıp Kurugöl'e kadar olan bölümün asfaltlanması ile birlikte Durucasu Mahallesi trafik konusunda ve toz konusunda rahat bir nefes aldı. Belediye ekiplerimiz tarafından yapılan yol genişletme ve stabilize çalışmaları ayrı ayrı mahallelerimizde devam etmektedir. Durucasu Mahallesi'nden başlayıp Kurugöl'e kadar olan kısımda ekiplerimiz yol genişletme stabilize çalışmasını bitirdi. Büyükşehir belediyemiz tarafından da asfaltlama çalışması tamamlandı. Büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Çakır'a ve gece gündüz demeden sürekli sahada ekipleri denetleyerek bizleri yalnız bırakmayan Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert'e bölgemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız