SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahalle Raporu Hazırlanacak'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya'da mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sorunlarını dinleme programı bu hafta da devam etti.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, beraberinde CHP Merkez İlçe başkanı Abdullah Salkaya ve parti yöneticileri bu haftada Cemal Gürsel, Paşaköşkü ve Ataköy mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, yaptığı konuşmalarda, "Yerel yönetimleri önemsiyoruz. Yerel yönetimlerin başında da mahalle muhtarları geliyor. Sizleri ziyaret edip, mahalle bazında sıkıntıları dinleyip, sorunların çözümünün takipçisi olmak istiyoruz. Ana muhalefet partisi olarak mahallerimizin önemli sorunlarını ve sıkıntılarını gündeme getirip takip etmek istiyoruz. Mahalle muhtarlarımızın emrindeyiz. Sorunlarınızın her zaman takipçisi olacağız. Amacımızın Malatya'nın sorunlarını mahalle bazlarında çözülmesini sağlamaktır. Mahalle sorunlarını yerinde takip ediyoruz. Her mahalle ziyaretimizle ilgili olarak rapor hazırlayacağız. Hazırlayacağımız raporları da her ayın sonunda kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu.

Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Fikret Sürücü ise, "Partilerin esas amacı seçimlerde başarılı olup, iktidar olmaktır. Ama iktidarda olmasa bile muhalefet görevi yaparak, yapılmayan işleri gündemi getirmesi de muhalefetin görevidir. Muhalefetinde bu şekilde çalışması sorunların çözümüne katkı oluyor. Mahallede okul sıkıntısı var. İlköğretim okulu ve lise öğrencilerimiz için okul sıkıntısı yaşıyoruz. Derme Kanalı geçen yıl yıkılarak yeniden yapıldı. Derme kanalı yapılırken yaya yolu ve bisiklet yolu da yapılacaktı. Ancak atıl vaziyette bırakıldı.Bunun çözülmesini istiyoruz" dedi.

Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Turan Şahinoğlu'da yapılan ziyaret için teşekkür ederek, gösterilmen duyarlılığın sorunların çözümüne katkı sunacağına inandığını ifade etti. Şahinoğlu, mahalle olarak bir park sorunu olduklarını ve bunun çözümünü beklediklerini kaydetti.

Ataköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şahin de, yapılan ziyaret için teşekkür ederek, siyasi partilerin halkla diyalog içinde olması gerektiğini vurguladı.

CHP'nin mahalle muhtarı ziyaretlerinin her hafta düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız