SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalle Şenlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:49
Mahalle Şenlikleri
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2012 Yaz Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan Mahalle Şenlikleri’nin ilki bugün saat 19.30’da Yeşiltepe’de Esenlik hizmet binasının önünde düzenlenecek. Şenlikler kapsamında, müzik dinletisi ile tiyatro ve sinema gösterimleri gerçekleştirilecek. Gösterimler esnasında Esenlik tarafından seyircilere sade gazoz ve ay çekirdeği ikram edilecek. Yazlık sinema havasında gerçekleştirilecek etkinliklerle vatandaşlara nostalji yaşatılmış olacak.
 
İlk etapta 6 mahallede gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin, Ramazan ayından sonra diğer mahallelerde de düzenlenmesi hedefleniyor.
 
13-18 Temmuz arası etkinliklerin yapılacağı mahalleler şöyle; 13 Temmuz Cuma-Yeşiltepe Semti Esenlik Şirketi önü; 14 Temmuz Cumartesi-Toki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanı; 15 Temmuz Pazar- Kiltepe Merkez; 16 Temmuz Pazartesi- Paşaköşkü Kemal Özalper İlköğretim Okulu yanı; 17 Temmuz Salı-Taştepe Metin Emiroğlu Lisesi bahçesi; 18 Temmuz Çarşamba-mevsimlik işçi ailelerine yönelik olarak Akçadağ yol güzergahı.
 
Tüm etkinlikler saat 19.30’da başlayacak. Etkinlikler sahnesi olarak Malatya Belediyesi Seyyah Sinema ve Tiyatro TIR’ı kullanılacak. Etkinliklerin yapıldığı mahallelerin tüm sakinlerinin davetli olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız