SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahallede 'Bunalım' Terörü!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:05
Mahallede 'Bunalım' Terörü!.
A- A+ PAYLAŞ

Ruhi bunalıma giren genç evde tüpü açıp, eline satır ve bıçak alarak kendisine zarar vermek istedi. Olay yerine gelen polis, 2.5 saat bekledi ve savcının talimatı ile evin kapısını kırarak genci etkisiz hale getirdi.

Olay, Cuma akşam saat 19.00 sularında Ferhadiye Mahallesi Evliyaoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında bulunan bir dairede meydan geldi. İddiaya göre; S.B. adlı genç, girdiği bunalım sonucunda evde bulunanları dışarı çıkartarak, eline bıçak ve satır alıp, evdeki tüpün  gazını açarak kendisine zarar vermeye çalıştı. Şahıs, evdeki kanepe ve eşyaları da dış kapının arkasına yığdı.  İhbar üzerine çok sayıda polis ile birlikte itfaiye ve ambulans ekipleri bölgeye gönderildi.  Polisler Evliyaoğlu caddesine trafiğe kapatarak, şahsı ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri de yangın çıkma ihtimaline karşı  yangın söndürme tüpleri ile beklediler.

 Polis ekipleri yaklaşık 2.5 saat süreyle şahsı ikna etme çabası gösterdi.  Bir süre sonra tüpü kapatan şahıs, ikna olmayınca Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile polis ekipleri itfaiye ekiplerinin de yardımı ile dairenin kapısını kırarken, dışarıda bekleyen  diğer polisler ise dışarıdan bodrum kata camdan içeri girdi.

Daireye giren polis ekipleri şahsı etkisiz hale getirerek elindeki satır ve bıçağı aldılar. S.B., hazır bekleyen ambulans ile polis refakatinde Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız